Utblick

Ordförande rekommenderar

Tillitsverket söker fler samarbetspartners!

Upplevelseutställningen SKAPA LEKA LYSSNA – EN HYLLNING TILL MÄNNISKANS SKAPARKRAFT  
vill samla och vidare inspirera fler att tro på och vilja satsa på lek, kreativitet, skapande och samverkan för positiv samhällsutveckling. Utställningen bjuder in till inspiration och upplevelser. Här möts näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle kring tillit, medmänsklighet, samverkan och förändringskraft.

I samband med utställningen arrangeras ledarskaps- och fortbildningsdagar. Barn och pedagoger från kommunens förskolor och skolor bjuds in att fördjupa sig i leken och skapandets möjligheter. Som final bjuds allmänheten in till en stor familjedag, för barn och vuxna att gå in i lekens magiska värld, tillsammans.

Se smakprov från utställningen här: https://vimeo.com/192620127

Mer info: http://tillitsverket.se/upplevelseutstllning/

Vill ni bjuda in till en magisk utställning i er kommun/organisation?
Upplägget skräddarsys efter önskemål.
Välkommen att kontakta Lisa Björfors Freudendahl för mer information och bokning

0702-161215

lisa@tillitsverket.se

www.tillitsverket.se