Utblick

Digitalt årsmöte och föreläsning

Välkommen till årsmöte

torsdagen den 15 april kl 14.00 – ca 16.30

Den 15 april träffas vi på Teams för att skapa goda förutsättningar för nästa verksamhetsår i föreningen, mingla, skratta, utbyta tankar och inte minst ta del av föreläsningen Pedagogiska metoder och utmaningar i arbete med samtidskonst och barn och unga där konstpedagogerna Kerstin Gezelius och Saadia Hussain från Botkyrka Konsthall berättar om Junior Residence och dess konstnärliga process!

Program:

  • 14.00 – föreläsningen som du anmäler dig till separat till Susannas e-post: susanna.widman@botkyrka.se. Du får en separat länk till seminariet i början av april.
  • 15.10 – ÅRSMÖTE startar klockan 15.10 och vi avslutar med Afterworkmingel. Länk till mötet finns i inbjudan på mail.

Se det blev en hel torsdagseftermiddag tillsammans även om vi får begränsa det till nät – närvaro!  All formalia du behöver för årsmötet har mailats ut tillsammans med inbjudan. I bilagan om föreläsningen hittar du hur du anmäler dig till den. Vi hoppas du har tid, lust och möjlighet att ses!

Hälsningar BaS styrelse genom

Ordförande Irene Grahn